Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Hillerød Radikale Venstre

Profil

Ebbe Mosbæk Rasmussen
Chefkonsulent
Tlf: 20561253
Profil

Jeg er 50 år - de sidste 17 som borger i Hillerød. Gift med Signe på 22. år, sammen har vi to voksne sønner. Jeg er glad for sport og veksler mellem fodbold, badminton, sejlads på Esrum Sø og løbeture i Grib Skov. Men den bedste stund er en tidlig weekendmorgen med en god avis - jeg kan lide at følge med i samfundets udvikling og rammerne for menneskers trivsel og udfoldelse.

Mine drenges opvækst har ført mig ind i lokale sammenhænge. For eksempel som bestyrelsesmedlem i deres daginstitution og som holdleder og træner i KBK fodbold.

Jeg er samfundsøkonom, og har i min studietid og mit arbejdsliv specialiseret mig i lokal, regional og national erhvervspolitik. Jeg har haft flere job i Hillerød-området. Under kommunesammenlægningen i 2006 var jeg projektleder på den byfest, hvor vi tog afsked med Skævinge Kommune. I Hillerød Kommune var jeg projektleder på Hillerød Unicef By 2007, hvor den nye kommune samlede penge ind til børns skolegang i flygtningelejre i Tanzania.

Nu er jeg på 8. år på regionsgården i Hillerød med jævnlig kontakt til det lokale, f.eks. da C4 og kommunen i 2016 var vært ved en stor konfference for kinesiske forretningsfolk.

Jeg er således vant til at arbejde med politik i offentlige myndigheder, ofte i udviklingsforløb med mange eksterne samarbejdspartnere.

Følg @

Erhverv - 06.07.2017

Nationalparken: Ti år på listesko – frem med syvmilestøvlerne!

’Kongernes Nordsjælland’ kan blive den store, fælles attraktion for turister og borgere på tværs af de fem kommuner i nord. Nu er vi efter mere end 10 år – næsten – ved målstregen. Miljøstyrelsen forbereder bekendtgørelse, Folketingets vedtagelse og officiel åbning i 2018. Men lad os ikke vente igen-igen, lad os få idéerne på bordet nu. Byrådene må prioritere parken, så vi ser visioner tage form på 3-5 år og ikke efter ti lange års venten endnu engang. Et bud kunne være ’højklassede’ vandreruter. Med temaer som Gourmet, Sport og Fordybelse.

Læs mere
Ebbe Mosbæk Rasmussen

Erhverv - 06.07.2017

Hillerød er en særlig brik – men kun en brik - i et stort erhvervsbillede

Byen er hjemsted for internationalt førende virksomheder som Novo Nordisk, Foss og Biogen. Et værtsskab som andre byer landet over, ja verden over, ville give deres højre arm for at overtage. Derfor må vi værne om og videreudvikle vore favorable rammer virksomhederne. Både inden for kommunegrænsen og mindst lige så vigtigt sammen med vore partnere i Nordsjælland og i metropolen Greater Copenhagen.

Læs mere
Ebbe Mosbæk Rasmussen