Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Hanne Elisabeth Jakobsen

lektor

Telefon25 32 35 20

Emailhanne.e@jakobsen.mail.dk

Medlem af Hovedbestyrelsen

Jeg er pensioneret gymnasielærer.  Nu bruger jeg min tid på det interne demokrati i partiet Radikale Venstre, på at være lektiehjælper på Vapnagård en gang om ugen og på at hente børnebørn fra skole/børnehave, også en gang om ugen.

Mine politiske hovedinteresser er demokrati, klima og miljø.  Men også den nære velfærd er meget vigtig, når der er kommunalvalg.  Vi skal værne om børnene fra de er helt små, men også om verden, så de kan vokse op til en verden, der er mindst så god og langtidsholdbar, som den vi selv overtog fra vore forældre.

I Helsingør skal børn og unge have gode muligheder for uddannelse.  Helsingør skal bidrage til løsning af klima- og miljøproblemer bl.a. ved mere affaldssortering og ved at kommunen for fremtiden køber elbiler. Og kommuneplanen skal være til at stole på i de 4 år den gælder.