Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Hillerød Radikale Venstre

Nyheder

Pressemeddelelser - 20.09.2017

Valgforbund KRV17

Alternativet og Radikale Venstre har indgået aftale om teknisk valgforbund ved kommunalvalget til november. De to partier går til valg på hver deres politiske program uden nogen formelle bindinger.

Læs mere
Lasse Kjerulff

Kommunalpolitik - 11.09.2017

Budgetforlig 2018-21

Budgettet 2018-21 gør Hillerød til en mere livskraftigt by – En by hvis borgere har lyst og mulighed til at udfolde sig.

Læs mere
Christina Thorholm

Integration - 07.07.2017

Næstekærlighedens tilbagetog

Foragten for ’de fremmede’ er efterhånden en så naturlig del af vores liv, at vi ikke længere registrerer den som noget særligt, eller tabubelagt. Læs mere
Lasse Kjerulff

Erhverv - 06.07.2017

Nationalparken: Ti år på listesko – frem med syvmilestøvlerne!

’Kongernes Nordsjælland’ kan blive den store, fælles attraktion for turister og borgere på tværs af de fem kommuner i nord. Nu er vi efter mere end 10 år – næsten – ved målstregen. Miljøstyrelsen forbereder bekendtgørelse, Folketingets vedtagelse og officiel åbning i 2018. Men lad os ikke vente igen-igen, lad os få idéerne på bordet nu. Byrådene må prioritere parken, så vi ser visioner tage form på 3-5 år og ikke efter ti lange års venten endnu engang. Et bud kunne være ’højklassede’ vandreruter. Med temaer som Gourmet, Sport og Fordybelse.

Læs mere
Ebbe Mosbæk Rasmussen

Erhverv - 06.07.2017

Hillerød er en særlig brik – men kun en brik - i et stort erhvervsbillede

Byen er hjemsted for internationalt førende virksomheder som Novo Nordisk, Foss og Biogen. Et værtsskab som andre byer landet over, ja verden over, ville give deres højre arm for at overtage. Derfor må vi værne om og videreudvikle vore favorable rammer virksomhederne. Både inden for kommunegrænsen og mindst lige så vigtigt sammen med vore partnere i Nordsjælland og i metropolen Greater Copenhagen.

Læs mere
Ebbe Mosbæk Rasmussen

Uddannelse - 25.06.2017

Det bedste ved Hillerøds skoler er…

Intet er vigtigere end vores børns skolegang og uddannelse. Vores børn fortjener muligheden for at kunne at gribe fremtiden. Vores børn fortjener chancen for at forme deres eget liv. Vores børn fortjener en skole, der ruster dem til fremtiden.

Læs mere
Lasse Kjerulff

Kommunalpolitik - 01.05.2017

Forældre tilfredshedsundersøgelse på skolerne

Tilfredsheden med kvaliteten i vore folkeskoler er øget, viser ny undersøgelse blandt forældrene på Hillerøds folkeskoler og det er godt at lærere, skoleledelser og forvaltning har skabt mere kvalitet i undervisningen for vores børn.
Jeg mener dog, at der er væsentlige forskelle og at kvaliteten på nogle skoler bør øges. På 3 skoler er forældrene meget tilfredse, men på 5 skoler er forældrene overvejende tilfredse.

Læs mere
Christina Thorholm

Bolig - 29.01.2017

Indtægterne ved flere boliger i bymidten kan bidrage til gratis parkering i midtbyen

Der er rigtigt ærgerligt, at opførslen af 74 billige almenboliger på Åmosen midt i Hillerød by bliver udsat på ubestemt.

Læs mere
Christina Thorholm

Trafik - 17.01.2017

Det skal kunne betale sig at rejse med offentlig transport.

Movia svigter de næsten 10% af deres kunder i Hovedstaden, som bruger alle zoners kortet, fordi det er udgået med det nye takstsystem.

Læs mere
Christina Thorholm

Klima - 27.12.2016

Hillerød i Klimakommunernes Superliga

Hillerød Kommune har siden 2010 været Klimakommune, og nu indstiller et flertal i byrådet til, at Hillerød Kommune ansøger om at blive en Klimakommune Plus. En aftale som indgås med Danmark Naturfredningsforening.

Læs mere
Christina Thorholm

Pages