Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Hillerød Radikale Venstre

Publiceret

29. september
2017

Kommunalvalg

Hillerød Kommune er i en rivende udvikling. Radikale Venstre arbejder derfor på at skabe løsninger i et byråd, der samarbejder på tværs af midten. Vi tror på, at et samarbejde om løsninger i dialog med organisationer og borgere er til gavn for flest borgerne og erhvervslivet. Vi mener, at mange af de bedste løsninger findes hvor både liberale og sociale perspektiver respekteres.

Området i og omkring Hillerød er yderst attraktivt, flere mennesker flytter til kommunen og mange bliver tiltrukket af byens kvaliteter og områdets unikke natur. Hillerød har også fået flere arbejdspladser, fordi flere virksomheder har etableret sig i Hillerød. Og den udvikling vil vi fremme.
Udover ovenstående prioriteringer, har Radikale venstre i Hillerød tre mærkesager ved kommunalvalget den 21. november 2017
  • Hillerøds fremtid er børnene og de unge
  • Flere år i livet mere liv i årene
  • Erhverv, bæredygtighed og byudvikling
Hvis du vil læse mere om disse mærkesager, men også om vores andre politikpunkter, skal du klikke på menupunkterne i venstre side. 
God læselyst!